Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Arbete

Luftluss med trappor mellan järnvägsspår för passagerare på en station

Älmhult har ett, för sin storlek, ovanligt stort och expansivt näringsliv. Vi arbetar för att skapa ett bra näringslivsklimat och goda möjligheter för befintliga företag att expandera och nya företag att etablera sig.   

I Älmhults kommun finns möjligheter till sysselsättning av olika slag. Här finns bland annat små och medelstora företag, industrier, butiker och turismverksamheter. Älmhult är även hemvist till IKEA:s olika bolag med drygt 4 000 anställda som rymmer till exempel katalogtillverkning, centrallager och produktutveckling. Sammanlagt finns cirka 500 registrerade aktiebolag och 1 500 företagare i kommunen.

Lediga jobb hittar du på Arbetsförmedlingens hemsida. Länk till annan webbplats.

Älmhults kommun som arbetsgivare

Älmhults kommun är en stor arbetsgivare i kommunen. Älmhults kommun är i ständig utveckling och ser nyttan med mångfald, respekterar olikheter och arbetar aktivt för jämställdhet. Som anställd inom kommunen får du ett trevligt och utvecklande arbete, en god arbetsmiljö och interna karriärvägar.

Läs mer om hur det är att arbeta på Älmhults kommun och vilka lediga jobb vi har just nu.

Starta eget

Är du intresserad av att starta eget? I Älmhult kan din dröm om ett eget företag bli sann. Här får du tips på hur du kommer igång.

Till toppen