Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Jobba i grundskolan

Är du driven och utvecklingsorienterad? Vill du vara med och utveckla Älmhults kommuns grundskola och tillsammans med övriga medarbetare nå målet "Sveriges bästa skola"? Då kan du vara rätt person för en tjänst på någon av våra grundskolor.

Älmhults kommun befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och har dessutom en befolkning som växer, vilket förutsätter medarbetare som är positivt inställda till förändringsarbete.

I Älmhult bor och arbetar människor från mer än 60 olika länder och det gör att vi har en internationell atmosfär med invånare från olika kulturer. Att Älmhult är hjärtat av IKEA bidrar också till det internationella. Vi söker nya kolleger till våra grundskolor för att hjälpa oss att nå målet Sveriges bästa skola.

Vi är i ett positivt utvecklingsskede inom grundskolan i Älmhults kommun. Nya verksamheter, fler elever, utvecklande projekt och medarbetare med utvecklingsfokus.

I Älmhults kommun finns nio grundskolor. Diö skola, Liatorps skola, Gemöskolan, Klöxhultsskolan, Ryfors skola, Montessoriskolan Linnéskolan och hösten 2017 öppnade Elmeskolan - Sveriges största passivhusskola, som även inrymmer vår internationella skola.

Se alla aktuella lediga tjänster i Älmhults kommun

Till toppen