Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

RSS

RSS står för Rich document format Site Summary och är ett standardformat för att leverera nyhetsrubriker och sammanfattningar.

Via RSS-prenumeration eller RSS-flöde kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer utan att besöka www.almhult.se. Så fort vi publicerar en nyhet ser du det i din RSS-läsare. Där får du rubriken för nyheten; vill du läsa mer kan du klicka vidare och läsa hela texten på www.almhult.se.

För att prenumerera på ett RSS-flöde behöver du en RSS-läsare på din mobiltelefon eller din dator. RSS-läsare finns både som nedladdningsbara program och som webbaserade lösningar som bara kräver en webbläsare. Med de webbaserade lösningarna kan du komma åt dina RSS-flöden från vilken dator som helst som är uppkopplad mot internet.
 
Internet Explorer, Firefox, Safari och Opera har också inbyggda funktioner för att upptäcka och prenumerera på RSS-flöden.
 
Exempel på RSS-läsare som både finns som webbaserad men även till både Android och iOS: Feedly Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 
Exempel på nedladdningsbara program: Feedreader Länk till annan webbplats.

Nedan visas samtliga flöden som finns för Älmhults kommuns webbplats. Klicka på önskad länk för att starta en prenumeration.

Till toppen